Nieuwste investering – Hagenknipper voor aan de New Holland T3030

Brauer Groen heeft verder uitgebreid in haar machinepark.

maaiunit met mulchdek van Becx met een snoeibreedte van 131 cm
McConnel maaiarm PA3430.

Met deze machines breiden we de mogelijkheden van onze tractor verder uit. Naast gladheidbestrijding, blad ruimen of klepellen (inclusief opvang) met de Peruzzo 1600 kunnen we nu ook hagen en blokhagen snoeien.
De maaiunit met mulchdek van Becx zorgt ervoor dat het snoeiafval zo minimaal is dat er bijna geen opruimwerk is. Dit verhoogd de productie en dus de efficiëntie van het werk.

Brauer Groen breidt uit met eigen design en construct afdeling

Per 1 maart maakt Marion Engelen onderdeel uit van onze advies- en ontwerpafdeling als tuin- en landschapsontwerper.

Marion adviseert bij inrichtingsplannen van uw buitenruimte en particuliere tuinen. Ook maakt ze ontwerpen, beplantingsplannen en werkomschrijvingen.

Samen met haar man en twee jonge kinderen woont ze in Reuver. Na het afronden van de opleiding middenkaderfunctionaris aan het AOC (Cita Verde) heeft ze een vervolg opleiding gevolgd als tuin- en landschapsontwerper aan Van Hall Larenstein te Velp. In 2006 heeft ze deze opleiding afgerond en is ze bij 3span gestart.
Marion heeft bij 3span ruime ervaring opgedaan in kleine en grote projecten in de branche recreatie, horeca, kinderopvang en particuliere tuinen, waarbij de werkzaamheden bestond uit het schrijven van ruimtelijke plannen tot het maken van ontwerpen en van beplantingsplannen opstellen tot begeleiding uitvoering.

Met deze kennis en creatieve inzichten zal Marion ons team aanvullen en versterken.

Brauer Groen breidt haar team uit

Per 1 februari is Harrie van Vessem gestart als Projectleider

Harrie zal in zijn rol als projectleider verantwoordelijk zijn voor de uit te voeren aanleg en onderhoudswerkzaamheden bij zowel particuliere tuinen, bedrijfstuinen en groenvoorzieningen.

Hij is eindverantwoordelijke in het plannen, organiseren en begeleiden van een breed scala aan projecten en zal formeel leidinggeven aan alle medewerkers in de buitendienst.

Harrie is sinds 9 jaar woonachtig in Grubbenvorst, is getrouwd en heeft 3 kinderen. In 1988 startte hij zijn loopbaan bij een groot groenvoorzieningen bedrijf in Cromvoirt. Na 12 jaar daar gewerkt te hebben is hij overgestapt naar de BTL waar hij eerst de rol van uitvoerder/ projectleider vervulde en vervolgens de laatste 4 jaar als werkvoorbereider/ calculator heeft gewerkt. Harrie brengt hiermee dus veel kennis en ervaring van het werken in de groensector met zich mee.

Brauer Groen eigenaar Ramon Deenen zal door de komst van Harrie op operationeel vlak meer naar de achtergrond treden en zich richten op verdere bedrijfsvoering.

Wij heten Harrie van harte welkom en wensen hem alle succes en plezier in zijn rol binnen Brauer Groen.

 

Brauer Groen – Erkend Leerbedrijf

Brauer Groen is per 11 juli 2016 aangesteld als Erkend Leerbedrijf. De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft ons erkend als stagebegeleider en praktijkopleider voor opleidingen in de groenvoorziening op MBO niveau 2 t/m 4.

Brauer Groen biedt mogelijkheden voor zowel studenten die de beroepsbegeleidende leerweg (bbl) volgen of voor studenten die de beroeps opleidende weg (BOL) hebben gekozen.

Interesse in meer informatie? Kijk dan op onze vacature pagina

Nieuwe investering Knikmops 180

We hebben weer mogen investeren in een fantastische machine. Een knikmops 180 met diverse hulpstukken. Zoals een manegevlakker om o.a. stranden te bewerken zodat deze er weer strak bijliggen. Tevens een klepelmaaier van 160 cm breed voor ruwe terreinen te maaien. Met een dichte bak en palletvorken is deze machine multi inzetbaar.

DSC02138 DSC02147

Uitbreiding machinepark

Onze maaiwerkzaamheden zijn uitgebreid en daarvoor hebben we de nieuwste machine aangeschaft. een Ferris IS700Z
met een maaibreedte van 132 cm en zonder opvang.
Met zijn geveerde onderstel is deze ergonomisch voor onze medewerkers.
Deze machine heeft een snelheid van ca. 16 km/u en heeft een korte draaicirkel, hierdoor kunnen we snel werken met een uitstekend resultaat.

Mocht u willen weten wat deze machine voor u kan betekenen ? Neem gerust contact met ons op.

Ferris 1 Ferris