Happy René

Denk je aan René, dan denk je bij een zonnig weertje aan zijn knalroze zonnebril😎 met, als de werkzaamheden het toelaten, een korte broek met vrolijke sokken.

René is een mooi voorbeeld dat je soms in een totaal ander vak beland, dan waar je voor geleerd hebt. Hoewel René affiniteit heeft met het groen door een agrarische achtergrond, had hij je 15 jaar geleden niet geloofd, als je hem had gezegd dat hij nu bij een groenvoorzieningsbedrijf zou werken. Want na het afronden van een studie management economie en recht is het niet voor de hand liggend, dat je in het groen aan de slag gaat. Toch besloot René na een aantal jaren het adviseurswerk💼 achter zich te laten en als hovenier🌱 aan de slag te gaan. Gewoon, omdat hij van dat werk écht happy wordt!

En wij kunnen niet anders zeggen dat wij happy zijn met René! Voor Brauer Groen is hij een hele fijne collega, onder andere omdat je van hem op aan kunt. Ook is zijn administratie altijd tip top in orde en daar worden ze op kantoor dan weer happy van!

#Groenvoorziening #hovenier #Groenvoorziener #werkeninhetgroen #vakmanschap #doenwaarjeblijvanwordt