Groen Leeft! in de natuur

Wilt u een groene, aantrekkelijke buitenruimte voor mensen en (stads)natuur? Een plek om elkaar te ontmoeten, te spelen, sporten, recreëren en de rust op zoeken? Groen Leeft! biedt de uitkomst. Op een verantwoorde manier worden mens en natuur dichter bij elkaar gebracht in een groene buitenruimte. Ontmoeten, groeien en respect zijn daarbij de kernwoorden.

In bijvoorbeeld de tuin van het zorgcomplex, op de camping, de speelplek, in de straat of op het dorpsplein zorgt Groen Leeft! voor aantrekkelijk groen voor mens en natuur. Het is een plek waar de planten en bloemen kunnen groeien en waar we in het ‘groene hart’ elkaar én natuur ontmoeten. We leren er respectvol met elkaar en de natuur omgaan.

Afgestemd op de locatie, de wensen en de mogelijkheden maakt het Groen Leeft! team samen met u en eventueel de gebruikers het ontwerp. Op een verantwoorde manier vindt de uitvoering door het team plaats, als ook het beheer.

Groen Leeft! is de stimulans om naar buiten te gaan en in een groene buitenruimte elkaar te ontmoeten, te ervaren en van te genieten.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek of voor meer informatie.

Uitgevoerd project te Echt link