Tuinadvies en tuinontwerp

De advies en ontwerp afdeling van Brauer Groen kan u op diverse vlakken van dienst zijn bij uw inrichtingsplannen van de buitenruimte en particuliere tuin. Onder andere voor het schrijven van ruimtelijke plannen, begeleiden bestemmingsplanwijziging procedure, het maken van een tuinontwerp, materiaal bepaling, beplantingsplannen, werkvoorbereidingsstukken en begeleiding uitvoering van kleine en grote projecten in particuliere tuinen en diverse branches.

Ontwerpen en beplantingsplannen worden afgestemd op uw wensen, de locatie en de omgeving, zodat de buitenruimte of uw tuin een paradijs wordt om in te genieten. Functionaliteit, behoud en versterking van de natuurlijke omgeving en verhoging van de sfeer staan daarbij voorop.
Begeleiding tijdens de uitvoering, in samenwerking met de projectleider, ziet er op toe dat het resultaat volgens wens en tuinontwerp uitgevoerd wordt.

Met creativiteit en gedrevenheid staat het Brauer Groen tuinadvies- en tuinontwerpteam voor u klaar. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op.

Maak een afspraak met een van onze ontwerpers.