Over ons 
Team 
085-7825680

De DOOR groep school

Blijven ontwikkelen…🌱 

De individuele coachgesprekken met ons team zijn in volle gang. Stilstaan bij het afgelopen jaar, maar ook kijken naar de toekomst. Wat wil je? Waar ligt behoefte in (bij)scholing?

Afgelopen jaar bleek dat er zowel bij de mensen, alsook door de groei van het bedrijf, behoefte was om (vak)kennis op te frissen en/of uit te breiden. De keuze om volop in te zetten op scholing was daarmee snel gemaakt. Een greep uit de trainingen die zijn gevolgd: motorkettingzagen vellingen, tuin- en parkmachines, mollen- en woelratten, ladder keuringen, plantenkennis. Maar ook zijn we met onze voormannen een traject gestart waarbij een persoonlijke drijfverenanalyse de basis vormt.

Naast onze eigen mensen hebben we ook dit jaar een aantal stagiaires mogen begeleiden. Ilona, Jeroen, Stefan, Tren – te gek dat jullie in ons bedrijf mee hebben gewerkt en we hopen dat jullie kennis hiermee is vergroot! Voor ons zijn jullie ontzettend waardevol: het geeft ons nieuwe inzichten en ideeën over de collega’s van de toekomst!

Alles bij elkaar hebben wij er binnen DOOR groep in 2021 een bak aan kennis en ervaring bij gekregen – Op naar 2022!