Calculator - Werkvoorbereider

“Nauwkeurig – Vakbekwaam – Inventief”

De baan

Als calculator – werkvoorbereider binnen de Brauer Groep heb je een zéér gevarieerd takenpakket. Je werkzaamheden richten zich op de projecten binnen de groenvoorziening en hovenierssector, als ook de GWW sector en dan met name de woningbouw en utiliteit. Je houd je bezig met werkvoorbereiding en planningswerkzaamheden, ook kan het voorkomen dat je projecten met een korte doorlooptijd begeleid.  

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van calculaties en offertes in samenwerking met de projectleider en het bedrijfsbureau. Je stelt betrouwbare kostprijzen op en vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van de aanbestedingsprocedures.

Je bent de spin in het web tussen de projectleider, verkoopafdeling en de klant. Je bent verantwoordelijk voor een goede overdracht naar de projectleider en het uitvoerend team. Je draagt zorg voor de inkopen van materialen en het inplannen van onderaannemers.

Je bouwt mee aan een creatieve en open cultuur, waar mensen deel van uit willen maken.

Jouw talent

We zoeken iemand die oprechte passie heeft om een bedrijf te laten groeien. Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving, waarbij je in staat bent om te schakelen tussen de verschillende belanghebbenden. Je bent iemand die initiatief neemt en de mouwen opstroopt om zaken te realiseren.
Je bezit competenties op het vlak van calculator – werkvoorbereider, zoals resultaat-, inventief- en oplossingsgericht werken. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je werkt nauwkeurig en overziet het grote geheel, zonder details uit het oog te verliezen.

Kwalificaties en competenties

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring als calculator – werkvoorbereider in de groensector of GWW is een must
  • Kennis en ervaring met het softwareprogramma Bakker & Spees is een pré
  • Kennis en ervaring met het softwareprogramma CAD is een pré
  • Goed kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
  • Ruime vaardigheid in Microsoft Office Excel, Outlook, Word

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende baan binnen de Brauer Groep, waarbij ons grootste goed een open, professionele en plezierige werkomgeving is. We staan met beide voeten op de grond en houden de lijnen zo kort mogelijk.

We omarmen initiatieven, eigenaarschap en een sterke team spirit. We bieden je veel vrijheid om een eigen invulling te geven aan je baan, zolang deze past bij de overall doelen van de Brauer Groep.

We voelen ons betrokken om jou professioneel, maar ook persoonlijk te ontwikkelen en vinden we jouw vitaliteit belangrijk.

Goede arbeidsvoorwaarden: CAO VHG, salarisindicatie € 4000,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (fulltime), laptop en telefoon.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en CV naar ramon@brauergroen.nl

Indien je vragen hebt over de vacature of de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ramon Deenen 06 – 10 27 68 84.