Over Brauer Groen

Brauer Groen staat garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin

In 2014 is Ramon Deenen gestart met het groenvoorzienings- en hoveniersbedrijf Brauer Groen. Met zijn passie voor groen en het geloof in sociaal maatschappelijk ondernemen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de groenvoorziening en hovenierswereld.

Bij Brauer Groen werken mensen die doen waar ze goed in zijn. En waar ze van houden. Het realiseren van wensen op het gebied van een groene buitenruimte. Tuinen aanleggen en onderhouden. En dat op een mooie en praktische manier. Geen dertien in een dozijn, maar maatwerk. Wetende dat deze projecten van wezenlijk belang zijn voor de opdrachtgever. Want hoe fijn is het om in een mooie groene buitenruimte elkaar te ontmoeten, te zien groeien en te genieten!

Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen, een no-nonsens cultuur, met de voeten op de grond. Samen werk maken. Naar elkaar omkijken en helpen waar nodig. We brengen immers veel tijd op het werk door, dus zorgen we ervoor dat we het samen goed hebben.

One stop supplier

Brauer Groen is onderdeel van de Brauer Groep. Dit is de grootste buitenruimte ondernemer van de gemeente Venlo. De groep bestaat naast Brauer Groen uit Brauer Facilitair, Brauer Grondverzet en transport en Brauer Infra. We richten ons op groenvoorziening, tuinaanleg, technische dienstverlening, grondverzet, transport en infrastructurele oplossingen.

Onze opdrachtgevers

Onze kracht is dat wij snel kunnen schakelen, flexibel zijn en alles in “eigen huis” hebben. Voor de klant ideaal: van A tot Z onder 1 dak, met 1 aanspreekpunt en 1 factuur.

Wij werken veelal voor overheidsinstellingen, woningcorporaties, zorginstellingen en de recreatiesector. Maar ook voor particuliere opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.