Brauer Groen en Attractiepark Toverland slaan handen met groene vingers ineen

Tijdens de coronacrisis worden bedrijven voor extra uitdagingen gesteld. Gelukkig bloeien juist nu initiatieven op die de onderlinge saamhorigheid vergroten. De Limburgse bedrijven Brauer Groen en Attractiepark Toverland hebben elkaar dan ook gevonden in een duurzame en magische samenwerking.

Hoewel het attractiepark enkele maanden gesloten moest blijven vanwege de corona-maatregelen, konden Toverland-medewerkers hun enthousiasme bij andere bedrijven kwijt. De kundige medewerkers van Brauer Groen mogen momenteel twee gepassioneerde Toverlanders fulltime aan hun team toevoegen. “Het is fantastisch dat twee Limburgse familiebedrijven op deze manier hun krachten bundelen en voor elkaar klaarstaan”, zegt de trotse directeur van Toverland, Jean Gelissen jr.. “Zoals wij onze groenprojecten aan hen toevertrouwen, kunnen wij nu onze medewerkers in een veilige omgeving bij hen onderbrengen. Ze zijn in uitstekende handen. Mét groene vingers!”

Sociaal-zakelijk karakter

Ramon Deenen, eigenaar van Brauer Groen, is ook erg positief over de aanpak. “Maatschappelijk, lokaal en duurzaam ondernemerschap staat bij Brauer Groen voorop”, vertelt hij enthousiast. “En dit herkennen we tevens al sinds dag 1 bij Toverland. Dit is een gouden combinatie.” Brauer Groen en Attractiepark Toverland werken namelijk al jaren samen: zo zijn diverse themagebieden van het park door Brauer Groen flink opgefleurd en voorzien van magische, natuurlijke tintjes, zoals de Tovertuin en het zonnige entreegebied Port Laguna. Maar ook grote logistieke projecten, zoals het vernieuwde parkeerterrein, werden mede door Brauer Groen verzorgd. Ook bij andere projecten weten de partijen elkaar te vinden: zo ontfermde afbouwbedrijf Gepla, het zusterbedrijf van Toverland en eveneens onderdeel van de Gelissen Groep, zich over de afwerking van het hoofdkantoor-interieur van Brauer Groen.

Magisch en groen
Attractiepark Toverland laat jaarlijks meer dan 860.000 bezoekers genieten van een onbezorgd dagje uit, in zes magische themagebieden met ruim 35 attracties en shows. Brauer Groen werkt voor bedrijven en particulieren, met gemotiveerde, gespecialiseerde vaklieden, die hun drive voor groen dag in dag uit trots laten zien.