Aanleg duo Erik en Dennis

Erik en Dennis, aanlegmannen bij Brauer Groen.
Twee mannen die weten hoe de wereld in elkaar steekt en met een hart van goud. En niet te vergeten: een blok arbeidsethos waar je u tegen zegt.

Erik is de “oude rot” in het vak, die zijn kennis graag aan mannen als Dennis overdraagt. Dennis is een man met potentie en werkt door tot het werk af is. Wat deze samenwerking zo tof maakt, is dat ze elkaar willen sparen – behoeden. Waar Dennis vindt dat Erik hard genoeg heeft gewerkt, wil Erik op zijn beurt Dennis behoeden voor té hard willen gaan. Een mooi staaltje collegialiteit!

Duurzaam inzetbaar personeel – hartstikke belangrijk! Zéker in een fysiek zwaar beroep als aanlegman. De vaak gebukte houdingen, het zwaar moeten tillen, het werken in weer en wind, allerlei facetten waar we ons bewust van moeten blijven. Het hoort bij het vak, maar we kunnen er wel voor zorgen dat deze mannen hun werk zo optimaal mogelijk kunnen doen.

Zaken als het dragen van PBM’s, het regelmatig geven van tilinstructies, het regelen van til hulpmiddelen waar mogelijk, het uitvoeren van een RIE; allemaal ondersteunen ze het duurzaam inzetbaar houden van ons personeel. Binnen Brauer Groen staan ze voortdurend hoog op de agenda. Want we willen dat mannen als Erik en Dennis gezond blijven tot aan hun pensioen, maar zéker ook daarna!

Vakmannen als Erik en Dennis kunnen we altijd gebruiken, iets voor jou? Bekijk de vacature hier!